Biz, Aysu ve Emre, ayrı ayrı çemberlerde ve dost meclislerinde yakın ilişkilere ve cinselliğe dair epeyce dinlenip demlendikten sonra, kendimizi birlikte düşlerken bulduk ve can-ı gönülden diledik: “Yetiş Ya Eros!”
Cinsellik konuşmak için düzenli olarak bir araya gelip birlikte durduğumuzda neler olur?
Tutkunun ve aşkın sembolü Eros’u ve cinselliği merkeze buyur etsek neye şahitlik ederiz?
Teorileri, etiketleri bir kenara bırakıp kendimize ve etrafımızdaki canlara baktığımızda neler görürüz?
Tekrarlamaktan yorulduğumuz hikâyeleri bir kenara bıraksak ve çembere teslim olsak ağzımızdan neler dökülür, kulaklarımız neler duyar?
Gelin birlikte soralım, birlikte dinleyelim. Bizimle birlikte olmak, oynamak, oynaşmak, durmak, yavaşlamak, dinlemek ve dinlenmek isteyenleri, büyük bir zevkle, heyecanla ve iştahla, ilk kez gerçekleştireceğimiz “Yetiş Ya Eros!” buluşmalarına davet ediyoruz.
