Pembe Kupa

14 Şubat’ta arkadaşının ondan önce yürüdüğü ve ona hediye ettiği yola çıktık.

İlk gecenin ardından eski erkek arkadaşını ve geçmiş ilişkisinin onda uyandırdıklarını hatırlayarak uyandı. Sesi titreyerek yasını paylaştı.

Ona bu yolculuğu hediye eden arkadaşı ile yaptığımız gibi, ona da özetleme pratiğinden bahsettim. Reiki öğretmeninin paylaştığı bağ kesme çalışması aklına geldi. Özetlemeyi denemek istedi.

Ertesi gün eski erkek arkadaşını rüyasında gördü. Annesinin elinde gördüğü “istenmeyen düşüncelerden uzaklaştıran siyah saç bandı” kikirdememe sebep oldu. 

Ertesi gün “Seninle görüştüğümüzden beri, bu çalışmaya başladığımızdan beri, hayatın enerjisi değişti.” dedi. “Karanlık bir dehlizdeydim gibi geçen haftalarda. Sanki oradan çıktım.”

Bir gün sonra, sorduğum bir soru ile annesinin durugörü becerisinden ve babasının “herkes hata yapar.” rahatlığından bahsetti.

Rüyasında korktuğu örümcekleri gördü ve yardım istedi. Devamında bir mesajın silindiğini görmesi üzerine “2016’da rüyalarımı yazmaya başladım. O zamandan beri rüyalarımda bir temizlik teması var.” dedi.

Ertesi gün bir önceki gece gördüğü rüyayı anlattı. Rüyasında bir yayla evine benzeyen bir evde, pembe ile mor arası renkte bir kahve kupası gördüğünden, bir parçasının kırıldığından, rüya boyunca tamir etmeye çalıştığından bahsetti.

“Nasıl yapıştırırız? Fırına mı koyalım, pişirelim mi? Kilden mi yapılmış? bir sürü konuşma geçiyor.”

Sonraki gece rüyasında yunus gördü. “Bir sahnede mutfaktayım, yine temizlik yaptığım bir rüya.” Temizlik ve üzerine yunusu duyunca su ile olan ilişkisini sordum.

Evinin çok yakınındaki bir parktan, karların içinden, elleri üşüyerek ses verdi. İlahi zamanı hatırlattı. “Herhalde olması gereken zamanda oluyor, sen de biliyorsun… Şu anda donmuş bir nehrin yanında yürüyerek sana bu sesli mesajı atıyorum. Dışarısı -1 derece, hissedilen -6… Arabuluculuk eğitiminden çıktım. Şimdi kendimce onu kutluyorum.”

 

“Benim bir tane kupam var, kahve kupası, Koç burcunun, burcumun. Onun bir köşesini çatlattım. Yakın zamanda ben onu yapıştırdım. Son zamanlarda sadece su içmek için kullandığımı fark ettim.” Kahve içmek için hazırlanırken aklından geçenleri, kahve bahanesi ile hatırladıklarını iletti. Pembe kahve kupasını tekrar andık.

İlk haftamız biterken “Çok mutluyum senin buna tanıklık ediyor olmana” diyerek alan tutmama teşekkür etti.

İkinci hafta başlarken kintsugi sanatından bahsettik. “Kırılan ilişkilerimizi de onardığımız zaman eskisinden daha kıymetli olur diye düşündüm. Tabii bunun için iki tarafın da istekli olması lazım.” dedi. “Benim kanayan yaram ilişkilerdi.”

Websitemi inceledikten sonra “Ateş içime yer etti, coşku getirdi.” dedi. “Ateşimiz sönmesin.”

Tılsım olarak bir kupa ister mi diye sorduğumda “Kendimi hayal ettim bile içinden bir şeyler içerken.” dedi.

23 Şubat’ta bir yas ve kutlama için bir mum yaktı.

Ertesi gün önüne çıkan fırsatlardan bahsetti, arabuluculuk eğitiminde moderatör olarak çalışacağından.

Tılsımlı yolculukta ikinci haftamız tamamlanırken rüyasında sevdiği şehirlerin bir araya geldiği bir yer gördü. Annesi ile birlikteydi.

Burcu’nun tılsımı, üzeri Baltık sembolleri ile dolu pembe kahve kupası, ona iletilmek üzere annesinde.

“DNA testime göre annemin uzak uzak kuzenleri Finlandiya’da yaşıyor. O kadınlar ile annemin, haliyle benim, ortak DNA’larımız var.”

Rüya Köprüleme

Berraklık durumları sıklaşır sıklaşmaz, önceden belirleyeceğiniz ve sahip olmadığınız bir nesneyi, örneğin düzgün bir taş parçasını, aramaya başlayın. Siz o belirlenmiş nesneyi rüyanızda bulduğunuz zaman, artık onu uyanık olduğunuz dünyada aramaya başlayın; uzun süre alsa bile onu bulacağınızdan emin olun. O nesne erk tarafından size yardımcı olması amacıyla belirlenmiştir.

Don Juan ve Cinsel Enerji Sanatı, Merilyn Tunneshende

Görsel: MūsMāja

Tılsımlı Yolculuk

Derin, karanlık, zor bir yolculuktaysak, semboller yoldaşımız olabilir.

Nasıl?

Yorum Yok

Leave a Reply